O nama

Igraonica Lollipop novouređena je i najljepša igraonica i rođendaonica u Zagrebu, a u njoj se djeca osjećaju kao da su ušla u svijet bajki. S ručno oslikanih zidova djecu promatraju junaci iz crtića - Štrumpfovi, Dora, Hello Kitty, Munjeviti Jurić, a interijer igraonice osmišljen je kao Candyland. Osim vrhunske zabave u našoj igraonici, pružamo i uslugu proslave rođendana kojeg možete sami isplanirati uz naš stručni tim jer vašoj djeci želimo omogućiti čaroban rođendan s čarobnim uspomenama!

Uz vile animatorice nezaboravan provod na 150 m2 površine osigurat će tobogan, trampolin, kućica s lopticama, topovi, profesionalni mini disco, adJ led messenger (poruke po zidu), adjbubble blast, balončići, dimna zavjesa, adj jellydome, karaoke,wii igre i mnogo drugih zanimljivih igracaka i društvenih igara.

Osim za djecu u našoj igraonici se nalazi i prekrasno uređeni kutak za roditelje u kojem se možete opustiti dok vaša djeca uživaju u vrhunskoj zabavi.

Naša vizija jest biti najbolja dječja igraonica u Zagrebu koja vama i vašoj djeci želi omogućiti nezaboravan provod i vrhunsku zabavu!

©2014-2023 Igraonica Lollipop
pratite nas na Facebook Youtube Gogole plus