Partneri

Laboratorij zabave – studio za igru, zabavu i smijeh

Laboratorij zabave se u potpunosti posvećuje inspiriranju djece, mladih, roditelja pa čak i učitelja kako bi osvjestili vlastite jedinstvene mogućnosti naracije, pisanja i kreativnog razmišljanja!

Web: www.laboratorijzabave.hr

Cremalat - najbolje u svijetu slastica

Profesionalno i s puno ljubavi već godinama stvaramo slastice vrhunske kvalitete i bogatog okusa. Naši su proizvodi izrađeni od ponajboljih namirnica. Svježe vrhnje, mlijeko, jaja i maslac te probrane čokolade s geografskim porijeklom nezaobilazni su sastojci naših slastica. Suvremena tehnologija oplemenjena idejama najboljih talijanskih slastičara omogućila nam je da Vam ponudimo najbolje torte, sladolede i praline.

Slastice Cremalat skrivaju čarobni svijet okusa. Čokolada iz Ekvadora, Kolumbije i Venezuele, vanilija s Madagaskara, lješnjaci iz talijanske pokrajine Piemonte te ponajbolji hrvatski mliječni proizvodi stapaju se u harmoničnom vrtlogu slatkog užitka.

Web: www.cremalat.com

DOC.hr - online obrasci

Prva web stranica u Hrvatskoj koja nudi potpuno automatizirano online generiranje svih tipova dokumenata / špranci poput ugovora, izjava, podnesaka i slično.

Između ostalih korisnih dokumenata, u DOC.hr ponudi možete pronaći i često traženi ugovor o čuvanju djece za dadilje.

Web: www.doc.hr

©2014-2023 Igraonica Lollipop
pratite nas na Facebook Youtube Gogole plus